Background Image

Over Bo

image

Boetiek BO

Met kledij druk je uit wie je bent.

Marie-Rose, de enthousiaste zaakvoerder van Boetiek Bo, behaalde begin jaren ‘80 haar diploma in de Plastische Kunsten. Haar toekomst leek uitgestippeld ware het niet dat ze haar leven een andere wending gaf en koos voor een nieuw avontuur haar grote passie mode. Haar opleiding in de kunsten is zeker niet verloren integendeel haar kennis en creativiteit komen haar nu nog altijd goed van pas bij het zoeken naar schoonheid in al haar vormen. Bo is er zowel voor dames die het graag eenvoudig houden als zij die graag net dat tikkeltje meer willen.

image

1984

In 1984 zag boetiek Bo het levenslicht weliswaar eerst als lingeriewinkel. Maar na 3 jaar vond ze dat de tijd rijp was voor een nieuwe uitdaging. Ze bleef in Merendree maar verhuisde naar een groter pand waar ze haar liefde voor de mode volledig kon laten botvieren. De kleine winkel groeide uit tot een grote, klassevolle en eigentijdse boetiek met een heel stijlvol interieur.

image

Shoppen in style

Het zalige aan Bo is ook dat moeder en dochter hier samen heerlijk kunnen shoppen want iedereen vindt er zijn gading of je nu trendy, sporty of klassiek bent.

Ook bekende gezichten hebben de weg naar Bo gevonden. Celia Bogaert vooral gekend van AVS, regionale televisie Oost-Vlaanderen, verschijnt altijd op het scherm in een stijlvolle outfit van Bo.

Naast kledij vindt u In boetiek Bo ook een unieke collectie handtassen, schoenen, juwelen en accessoires die menig vrouwenhart sneller doen slaan. Lekker handig zo hoef je maar in één zaak te gaan winkelen om je volledig uit te dossen.